1ipekgibi- 22 aylık kızım kaşla göz arasında daha ben ayıklarken 2-3 adet kirazı çekirdeğiyle beraber tuttu .bir sorun olur mu başına gelen var mı?
Denizpakir 1ipekgibi- yok biseu olmaz dışkıyla atar merak etme ama çok tehlikeli bırakma bidaha öyle mutfakta yap getir ayikla
Lovers_33tantuniyam 1ipekgibi- ayy bu biz öğretemedim anlatamiyoruz da löp löp yiyor 😁 Bı de nasıl hoşuna gidiyor ama geçen hafta da oldu bir şey olmadı yani🙃 Bugün birlikte yiyelim bak böyle dedim Hamm Hamm 🍒😀😋
1ipekgibi- Artizneararlabazarda ya çok dikkat ederim normalde nasıl yaptı bilmiyorum ama korktum Allah korusun aklıma bin türlü şey geldi
Mervetahir Bir ara benim kızımda çekirdeğiyle yiyordu bende araştırmıştım bir zararı yokmuş aksine karın yağlarını eritiyormuş☺️
1ipekgibi- Mervetahir ya nette baktım neler neler yazmışlar ödüm koptu yanımda nefesini dinliyorum çok korktum .normalde çok dikkatliyimdir ama yaptı kaşla göz arasında
Bugsbunny1 1ipekgibi- bir bilgim yok ama boğazına takilmadiysa sorun olmaz bence , kakasiyla çıkar diye düşünüyorum 😊🙏🏻
Blackbird88 1ipekgibi- bebeğinizin kakasından çıktımı çekirdek acaba, bugün benim oğlumda yutmuş babasına bırakıp markete çıkmıştım babası öylece vermiş oda yutmuş çekirdeği. Şimdi göğsünü gösteriyor sürekli internette de garip garip şeyler yazıyor.
findiginannesi_ 1ipekgibi- Benim 6 aylık ek gıda alan kardeşime .diğer kardeşlerim kiraz vermişler canım ben vermeyin dememe rağmen .kiraz çekirdeği çişinde çıkmıştı bende öyle anlamıştım verdiklerini