Anne25 Merhaba, 16 aylık bir bebeğim var sabahları en çok sulu peynirli yumurta yapıp veriyorum. Sizler en çok ne veriyorsunuz? Kahvaltılarda mesela yumuşak olunca yiyor sert birşey olunca hemen tükürüyor buna sinir oluyorum
PrensinAnnesi2021 Anne25 kalori alabilmesi adına ki bebe bisküvisi, cok az pekmez ve haslanmis yumurta sarısını karıştırıp veriyorum.
Girlpower Anne25 2 yumurtadan omlet 2 tane cherry domates 2 dilim kaşar 1-2 zeytin ve meyve. Bazen 1 yumurtadan omlet yapıyorum ekstra olarak patates kızartması avokado ekliyorum. 17 aylık
Senanurkmrc Anne25 yumurta domates peynir zeytin yedirmeye özen gösteriyorum arada meyve. Öğlen ne yemek varsa yanına yoğurt. Akşam yemek ve yanına yine yoğurt. Aralarda meyve bazen kraker veriyorum ödül gibi 😁 her gün böyle değil tabi hiç yemek yemediği bile oluyor inatçı bebişim
PrensinAnnesi2021 Anne25 kaynamış sıcak su döküyorum. Zaten hemen soğuyor . Ilıkken güzel oluyor. Kıvamını siz belirlersiniz. Hatta bu karışımın icine labne de atan var. Oğlum cok sevmediği için ben eklemiyorum.
Ruhnevaz Benim oğlumda yumurta sert olursa yemez tükürür. Domatesli yumurta yapıyorum genelde iyiki geçen sene bol bol domates konservesi yapmışım😂 yanına pekmez peynir vs yiyor