123ilker_annesi 3 ay 4 gunluk oğlum var 6300gr kilosu emmedi mamayla besleniyor hareketli ama çok cansız daha kucukmu yada normalmi cansız olması bilemedim ama tedirginim 3aylik anneler sizde durum ney beni bi aydınlatırmısınız
SeninAnnenBirMelektiYavrm 123ilker_annesi ay cansız ne demek ya 😂 ne bekliyorsun ki tam anlamadım cnm
123ilker_annesi plakayerli kucağıma aldiğimda yığılıyor kucağıma direnci yok anlamadım ki neyi garip veya gülünç sorunun bence insanlarda bir gariplik var yada çok bilmislik
Nur-49san 123ilker_annesi bence gayet normal kilosu zayıf demek istiyorsunuz galiba çok iyi kilosu nesi cansız anlamadim
Minkpndam Töbe bismillah ne içiyorsunuz siz ya 😨 cansız ne demek ? Kafasını tutuyor mu bu ay sadece bu önemli benim bebem hep uyuyordu o aylarda
deno1 Minkpndam kiz Allah seni çok güldüm 😅😅😅 benimkide 4 aya kadar hep uyudu gulmuyordu hatta hic simdi hic uyumuyor yerinde durmuyor
Laren 123ilker_annesi cansız demek halk arasında hareketsiz demek. Siz hem hareketli hem cansız derken neyi kastettiniz acaba ?
Minkpndam deno1 ayy cansız ne demek ya saçmalıyor insanlar artık yok benim 1 aylıkken gülüyordu bilinçsiz 😂
123ilker_annesi Artizneararlabazarda ne tovbe ya garip olan ne anlamadım ki soruda arkadaşım yorum yapmak zorunda değilsiniz
Bulutttum 123ilker_annesi cansız ne demek Allah aşkına bebeğiniz için böyle bir tabir kullanmayın bence hareketsiz veya sakin yada durgun falan demek istiyorsunuz herhalde bunlardan biri daha uygun olur sanki
123ilker_annesi Bulutttum ya arkadaşım güçsüz anlamında yani siz tabire takılmayın cevap vermek zorundaymışsınız gibi davranmayın yada her başlığa atlamayın
123ilker_annesi Minkpndam bilinçsiz olan bence sizsiniz çok ayıp uslununuz cevap vermiycekseniz vermeyin ama insanlara bu şekilde hitap etmeniz çok ayip
Minkpndam 123ilker_annesi iyi misin 1 aylık bebek benim bebeğim gülmesi bilinçsiz refleks demek istedim sizin yazdığınız şeyle ne alaka
Bulutttum 123ilker_annesi arkadaşım bizde yazdığınız kelimeye istinaden yazdık fark ettiyseniz herkes ne demek istediğiniz anlamaya çalışmış bence bize saldırmak yerine ilgilenip ne demek istediğinizi anlamaya çalıştığımız için düzgün cevap verin birşeye atladığımız yok ters bir şekilde değil düzgün bir şekilde sormuşum size neyse doktora götürün bebeği geçmiş olsun
Tugcedmr 123ilker_annesi neresi zayıf bebegin benim bebeğim 5.5 aylik 6500 kg zaten canım daha ne istiyorsun ki
123ilker_annesi Tugcedmr ya arkadaşım kilo olarak iyi anlamadınız galiba dirençsiz yani kucağıma aldiğimda yığılıyor kollarımda