asbek 4 aylığız meme reddimiz var emmiyor 3-4 kere sma kullandım ama artık istemiyor yüzünü buruşturuyor sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz
Cansubarin Hummana kulanıyorum oğluma doktorumuz önerdi aptamil de dene dim daha sonra içeriklerine baktım hummana ile bire bir aynı humma nanın fiyatı daha uygun du onu kulanıyorum tabi arada değiştiriyoruz yetişmiyor resmen
asocialmom Cansubarin humanaya dikkat edin lütfen içerisinden toz gibi şeyler çıkabiliyor naçizane tavsiyem 🤗
NhL asbek ben hipp kullanıyorum 4 aydan bu yana meme +mama seklinde devam ediyoruz herhangi bir yan etki veya huzursuzluk yapmadı tavsiye ederm .
asbek NhL teşekkür ederim biberon ile mi veriyorsunuz biz de 4 aylığız ve meme reddimşz var 3 haftAdır biberon vermeye korkuyorum sadece uyurken emiyor
NhL asbek evet canım biberonla veriyorum ilk günden bu yana avent natural cam biberon kullanıyorum bi dönem bizdede meme reddi oldu ama emzirme denemeyi hiç bırakmadım . Sanıldıgı gibi ona alışır onu tutmaz gibi bi durum olmadı 8, 5 aylıgz suanda.