Ycekin-06 Arkadaşlar merhaba 4 aylık bebekler için nasıl oyuncaklar almalıyım eğitici olarak tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi ?
theAna Ycekin-06 sesli oyuncaklardan alabilirsiniz. Ben fisher price piyano almıştım 19 aylık oldu hala oynuyor. Hışırtılı kitaplar var onlar da dikkat çekiyor. Hayvanlar almıştım bir de banyo oyuncağı diye geçiyor diş kaşımalarında falan çok etkili o aylarda her şeyi ağzına götürdükleri için.
Deletedmom_33 Ycekin-06 zeka kartı, hışırtılı kitap, çıngıraklar oynuyoruz. İnce hikâye kitabı aldım onları okuyorum resimleri göstererek merakla dinliyor
Ycekin-06 Tamam çok tşk ederim su ayaklarıyla çaldıkları piyano yu çok düşünüyorum bu ay için uygun mı bilmiyorum ama
theAna Ycekin-06 o oyun halısı oluyor sanırım. O aylarda iyi olabilir ama büyüdükçe oyun halısında durmayacak oynar mı bilmiyorum kullanan varsa yazar belki. 😊
Batummm Ycekin-06 Ben 2 haftalık olduğundan beri oyun halısına bırakıyorum. Şuan çok zevk alıyor. Sesli oyuncaklar , hışırtılı Kitaplar. Diş kaşıyıcılı çıngıraklar aldım. Birde hareketli kitaplar. Ve hepsini doğduğu zamandan beri severek kullanıyoruz.