Deletedmom0015 Yalin 4ayda başlamıştı 3ay surdu ama nornal canm hamilelikte hıç dpkulmuyor saç ferinin yenılenmes lazım
Sakura-chan Evde her yer saç . Banyo yaparken 3-4 avuç saç gidiyor . Tararken de o kadar gidiyor 😂 4 ay oldu doğum yapalı
Pqrs08 Yalin instagramda mühendisinoglu diye bir sayfa var o saç dökülmesine karşı bir şampuan adı vermişti ama denemedim yorumlara yazanlar çok memnun.
Deletedmom0042 Yalin yarim cay bardagi zeytinyaginin icine bir tatli kaşığı kuru maya koyun 10 dkk bekletip saciniza surun ve sacinizdada 2 saate yakin bekletin bende ise yaradi umarim sizede yarar. Bekarligimdan beri gür saçlı olamadim ben ama aşırı dukulemelerimde yoktu dogumdan sonra Allahim o neydi öyle resmen 2 tel sacim kalmisti. Her dusta vedalasiyordum saclarimla karisimi yaptim ve inanilmaz ben sok ilk denememde etkisini bukadar hızlı gostermesi inanilir gibi degildi 3 kez uyguladim bu karışımı sonra devam etmedim çünkü eskisi kadar dokulmez oldular hatta baya yeni saclarim çıkıyor suan
Yasedem Yalin ben ne denediysem olmadı valla oluruna bıraktım sonra durdu bi 9 ayı buldu ama avuç avuç dökülüyordu bir tek bioblas yavaşlatmıştı. Sonra bir gürleşti bir uzadı anlatamam normalde zor uzayan bir saç bide benimkisi 1 senede omuzdan belimin altına geldi düşünün bunu 3 sene beklesem anca alırdım belki
BGY Mom022 solgar biotin bende sordum.eczaci vermedi bingildagi erken kapanır diye. bebeginiz kaç aylik. o bide cok guzel sac uzatiyo eskiden kullaniiyodum
Srht Yalin merhaba, hamilelik sürecinde hormonlarımızdan dolayı bir dönem saçlarımız çok güzelleşiyor parlaklığı attıyor ve dökülme neredeyse hiç olmuyor. İşte ozaman dökmediğimiz saçları hormonların etkisi geçince dökmeye başlıyoruz. aslında saçlarında eskiye göre hamilelik öncesine göre bir azalma yok. Bunu bildiğim halde acaba saçsız mı kalıcam bu ne böyle diye üzülüyordum. Ama geçti eskisi kadar duruyor saçlarım. Sadece o dönemdeki temizlik beni çok zorladı. Birde saç kıl takıntılı olunca gördüğümü topluyordum.
Yalin Srht evett östrojen artmasi azalmasi mevzusu tamamen. Dedigin gibi insan bilmesine ragmen avuç avuç saç gidince bi sarsıliyorr
Halece Yalin Doğum yapalı 9 ay oldu yeni kesilmeye başladı dökülme , kafamda saç kalmadı desem yeridir , hiçbir faydası yok kaç doktora gittim kaç ürün kullandım yok yani, zamanla kendi kesiliyor sanırım 🤷🏻♀️
Yalin Halece bazilarinin denedikleri ise yaramis. Kisiden kisiye degisiyordur tabi ama evet zannederim cogunluk sabrederek surecin gecmesini bekliyor
Sevdasoylu Yalin eşim saç dökülmesi için biotin diye bir şampuan almışdı iki defa kullandım dökülme durmuşdu bende 🤔