tTgbaa Bebeğim sadece çorba yiyo çorbalarını katı yaparım genelde onun dışında pütürlü yemeğe daha alışamadı ishali geçmesi için ne yapabilirim acaba lütfen yardım edermisiniz 🥹 doktora sordum daha cevap vermedi siz annelerede sormak istedim
Pelopel tTgbaa pütürlü yemiyorsa yoğurt ve ayran bol bol. Pirinç lapası ve yoğurt beraber verilebilir. Her ishalden sonra mutlaka yarım ya da bir çay bardağıydı sanırım sıvı vermeniz gerek. Kefir probiyotiktir. Ama çok sıvı kaybediyor ve yerine almıyorsa hastaneye götürüm.
Badismom tTgbaa reflor verince hemen geçiriyor sıvı kaybı olmuyor doktor her ishalde bunu veriyor bebeğime
tTgbaa Tugcee12 bunları yemiyo patatesi çok az yoğurtla katıştırıp öyle vermeyi denedim ama toplasan iki çay kaşığı yiyo
zelis27k_bal Büyük ihtimalle diş çıkarıyordur, aynı süreçten geçtim. Hiç bişey bilmediğim için serumla sıvı takviyesi yapıldı. Tabi önce ishali kesmek için doktor, yoğurt, ayran, şeftali suyu önermişti.
tTgbaa zelis27k_bal evet ya 10 aylık oldu hala çıkmadı dişi doktorumda bunları yedirmemi içirmemi söyledi ama yinede gidicem içim rahat değil bide kusmasıda var çocuk iyice sıvı kaybediyo hepinizinde dediği gibi
Ozlemparlak tTgbaa canim korkutmak istemem ama bez sayisi takip et 8 9 olduysa direkt götür rotavirus olmuş olabilir bide kakasi sarı renkse benim kızım başta kaka normaldi sonra sarı şu gibi oldu gittim rotavirus çıktı doktor salgın var dedi hatta
tTgbaa Ozlemparlak ya evet aklıma direk o geldi benimde inşallah yoktur öyle bişey bez sayısı okadar değil yani bi pıt yapsa azıcık bulaşıyo mesela ama hemen değiştirdiğim için çoğu bez sadece bulaşmış sekilde aldım altından
Ozlemparlak tTgbaa inşallah değildir canim bol bol su için sıvı ver probiyotik kullan hemen belki disten de olabilir bide yarın gidersen haber verir misin lütfen aklım sende kalmasın benim kızım da 14 aylık 6 haziran da öğrendim 2 gündür kesildi ishali iyileşti ama 1 hadta sürdü ben sürekli sıvı yoğurt muz vs. Takviye yaptım ılerlemedi şükür aşı yaptırmış mıydın
limonlukarpuzzz tTgbaa hastaneye gitmelisin artik su kaybeder kii kaybetmiştir fazlaca beklemeyin.. Evde geçirilecek bir şey değil ishal..
tTgbaa mavibozkurt yarın bi gidiyimde doktorada danışıp ona göre hareket edicem rota aşısınıda yaptırdım ama bilmiyorum olabilirmi belkide diştendir çok fazla huysuz uyuyamıyo uykusunda sürekli eli ağzında kulagında kafam karıştı valla şaşırdım
Sonsuzmutluluk annediyebiri şaşırdım şuan tüm doktorlar ishal için probiyotik yazarken eczanenin tavsiye etmemesi ilginç. Kusma ishal salgınında doktorların reçetesi hep aynı çinko ve probiyotik çünkü başka tedavisi yok.
annediyebiri tTgbaa kakası hangi renk benim bebeğimde 3 gündür bu halde 10 aylık ablası geçirdi ondan bulaştı galiba
Ozlemparlak annediyebiri evet hızlı bulaşan bir virüs olduğunu söyledi doktor bizede görümcemin kızından bulaştı ona teşhis konuldu ertesi gün benim kızım oldu hatta onun kizi 8 gün yattı hastanede kaninda enfeksiyon da çıktı
tTgbaa annediyebiri nasıl anlatimki ne yeşil ne sarı bi renkte ortası yani ve mukuslu doktor enfeksiyon da olabilir dedi