ceybug Kızlar bebegim 4 aylik olacak 1 aydır nerdeyse parmağını emiyordu ama artık elini de emmeye basladi nerdeyse hepsini sokacak ağzına uğraşıp duruyor sonra öğürmeye basliyo bide ağzı kopuriyor sizce dış mi cikaracak
Gizemkvnc ceybug benim de 3 buçuk aylık aynı durumda komple sokcak elinde olsa emme refleksi yüksek olan bebeklerde böyle olurmuş meme dışında da emme isteklerini karşılamak için böyle yaparlarmış ve engellenmemeliymiş benimkide kusturuyo kendini malesef öyle yaparken
Elika00 ceybug diş çıkarabilir çıkarmayadabşlşr bu dönemde ilk ellerini keşfediyorlar ve sürekli eller ağızda. Bi zaman sonra ayaklar ağza gidicek 😂
TheBaby ceybug Damakları kaşınıyor. Varsa evden diş kaşıyıcı oyuncaklardan verin. Yada mendilini buzluğa koyun donunca verin eline onunla rahatlar. Hemen çıkmaz dişleri. 2-3 ayıda bulabilir bu durum
ceybug Gizemkvnc aynen kusturuyo kendini Tukmugu boğazına falan kaciyo arafa saglik odağındaki hemşire izin verme dedi
Deletedmom_58 ceybug doktorlar engellemeyin derken bu bazı hemşirelerin sanki aynı bölümü okumamiscasina başka başka şeyler söylemesine o kadar sinir oluyorum ki
Minnakordek ceybug ellerini keşfediyor yakında ayak parmaklarına da geçebilir 😂 bırak ensin zararı yok kusturdukca çekin elini siz
Oli ceybug yumruk bile sokarlar 😬😬 ama hepsi normal ve zaman geçtikçe bırakıyorlar siz asla engel olmayin. Suan kesif doneminde
Batummm Bebeğim 4 ay 23 günlük neredeyse 3 aylıkken başladık. Ben diş kaşıyıcı eldiven aldım az da olsa faydasını gördüm. Tavsiye ederim. Eline de hep kaşıyıcılı oyuncaklar veriyorum.