tugcenil Miniminnak bende kullandım ama hemen bitiyor sadece onu içince artcak diye bişey yok başka şeylerlede arttırabilirsin bence. Benim azalmıştı zaten içmeyyinxce gece veriyodum oda bitince bi yararınıda görmemiş olabilirim🤷🏼♀️
doganinannesi Miniminnak ben kullanmıştım çok olmasa da faydasını görmustum bestlak var bide ama ikisi de çok çabuk bitiyor ve bence pahalı kısır daha ucuz ve güzel süt yapıyo 😀
Meryemmtemev Miniminnak ben kullandım cok faydasını göedm bestlakda kullandm ama onun kadar işe yaramadı bende
Miniminnak SGBBA çok teşekkür ederim bende kullanmak istiyorum sütüm var su da içiyorum ama bazen sol göğüsten doymuyor mama da yemiyor onun için sordum fayda eder mi diye
mummy Miniminnak ben de kullanmıştım doğum yaptığımda sütüm gelmemişti kullanınca geldi faydalı oluyor
Miniminnak Basaktunaa ya ne güzel ne kadar zaman kullandınız ?4 ayligiz ek gıdaya gecene kadar kullanmak istiyorum
Basaktunaa Miniminnak Miniminnak yaklaşık 7-8 gündür kullanıyorum gerçekten fark etti bende ama yanında yeteri kadar sıvı özellikle su tüketimi çok önemli
doganinannesi Miniminnak bı defa yapıp dolaba koyuyosun bişey olmuyor gidip gelip 2-3 gun yiyosun özellikle akşamları 😁