Edanury Merhaba tecrübeli anneler şuan kızım 4 buçuk aylık 5.ayda tadımlara başlamak istiyoruz erken ek gıdaya geçenleriniz varmı Bi sıkıntı yaşadınızmı Tadımlara nasıl başlanmalı nasıl Bi yol izlenmeli biraz bilgi verirmisiniz🍴🤭🥕🥥
Duyulurum Edanury anne sütü aldığı için erken başlamadim 6 ay yani 120 gün dolunca başladım ama sadece mama icseydi de erken başlayamazdım galiba. Çünkü 6 aylıkken daha yeni destekli oturuyordu
Minikkmr Edanury ben 5. ayda başladım havuçla. Suda haslayıp catalla ezip verdim 2 gun gunde iki kere. Sonra patates sonra yogurt şeklinde havuctaki gibi ilerledim 6. ayında tarifleri denemeyi düşünüyorum
Karaninannesiii Edanury bizim bebiş memeyi reddetti hatta mama bile almadı bizde beş ayligiz yoğurt arada meyve püresi veriyorum pirinç unu vs tam anlamıyla geçmedim ama bı iki tadım yaptık sadece …
Edanury Snowglobe meme ve mama reddini çok yaşıyoruz canım eğer ek gıdada olursa biraz daha kilo alır bu ayda yeterli kiloyu alamamış 400 gram almış o yüzden
Edanury Minikkmr bende bu şekilde 5.ay sadece 3 gün kuralıyla tadımlara başlamak istiyorum 6. Ayda da tarifler ☺️
Snowglobe Edanury yani ek gıdadan Bi ümidiniz olmasın bence bu kadar. Ki zaten uzun Bi süre doyumluk verilmiyo