Senem45 Kızlar arada 1 2defa emzigi batiriyorum an geliyor hiç durmuyo lavobaya bile gidemiyorum bi zarari olurmu
drnerkn Senem45 şeker bize bile zehir tuz şeker bebeklerde asla kullanılmaz onların karaciğer filtrelemesi bizimki gibi calısmıyor lütfen yapmayın ❤️
Minisinannesiii Senem45 bal kesinlikle vermeyin benim oğlum normalde alerjisi olan bi bebek değil ama 2 3 haftalikken kaynanam hep emzigine bal sürermiş biz görmeden çocuğun yüzleri hep sivilce olmuştu nedenini anlayamamıştım sonradan kaynanami verirken gördüm doktora sordum ondanmış
Nurdnc Kaç aylık tabiki zararı olur şeker bence verilmemesi gerekiyor bu konuda bilinçli olmalısınız 1 yaşa kadar verilmemesi gereken şeylerden bir tanesi ne kadar çaresiz kalsaniz da şekere başvurmayın lütfen 🙏
Senem45 Nurdnc ama kim demişti hatrlmiyorm smdi serumlarin içindede varmış seker zarari olmazmış bende hangi kafayla uyduysam
Senem45 drnerkn ama kim demişti hatrlmiyorm smdi serumlarin içindede varmış seker zarari olmazmış bende hangi kafayla uyduysam
drnerkn Senem45 ya olur mu öyle şey ne biçim açıklama o ilaçların içinde de bir sürü kimyasal var nasılsa arada ilaç içiyoruz diye içindeki kimyasal maddeleri bulup kafamıza mı dikelim boş boş konusmasınlar ya