tektanem Arkadaşlar bebeğim çok beyaz tenli ve sıcağı çok sevmyo bu yüzden sürekli isilik oluyo sürekli duş aldırıyom ama gül suyuda çok iyi geliyo die biliyorum bebeğinze kullandığınız temiz içerikli doğal gül suyu markası önerebilirmisinz
elmaliturtam tektanem ah benimki de öyle idi bende burdan okumuştum Gül suyunu gerçekten işe çok yaradı otacının Gül suyunu almıştım %100 Gül suyu diye yazıyordu üstünde pembe beyaz şişesi.
Gokcennderenn tektanem isilige karşı birebir gül suyu Sabri Tuncer in ki ni kullanıyorum doktor tavsiyesi ile çok memnunum kulak kenarlarını falan hep onunla temizlerim
Mirayasel42 tektanem bende araştırıyorum canım ınstagram da temiz içerikli Gül suyu önerisinde bulunmuşlar roselcım otacı arifoğlu içeriği temiz ve doğal Eyüp sabrı doğal yazıyor ancak içerisinde aroma ve benzoate katkı maddesi var isiliktrn kurtarcam derken alerjı olmasın diye uğraşıyorum
tektanem elmaliturtam bnd ebugün trendyoldan baktım gördüm o markayı yüzde yüz doğal yazıyo siz kullandınız herhangi bi tahriş falan olmadı dimi orjinal olması gerkiyomuş galiba
tektanem Vlns üç farklı yazılan markada baktım aslında ama hangisi tam anlamıyla doğal bilemiyorum siz arastırdınızmı içinde herhangi bi katkı maddesi yok dimi
tektanem Gokcennderenn benim alnında oluyo yüzünde ve bide tabiki çene altlarında sıcak bölgelerde ne kadar duş aldırsamda malesef oluyo yinede doktormu tavsiye etti bu narkayı
elmaliturtam tektanem olmadı çokta iyi geldi iki günde söndürdü bizimkini inşallah sizde de işe yarar
tektanem elmaliturtam inşallah yaa gerçekten bu isilikten gına geldi çocuğum martta doğdu iki buçuk aylık bu sürede üç kere isilik oldu tamam sıcağı sevmiyo ama havalar doğuktu ince giydirmedim sonra havalr düzensizdi nasıl giydirceğimi şaşırdım aşırı terleyen bi çocuk ne yapcam yazın bilmiyorum
tektanem Mirayasel42 onu bende yorumlardan okudum birde eyüpoğlunda parfümde var o yüzden onu direk eledim arifoğlununkine denk gelmedim ama otacı ve gülbirliği için doğal yazılmış sayfalara içerik sorusu sordum cevaplarına göre birini seçmeyi düşünüyorum
Mirayasel42 tektanem evet sırt ve boyun kısmında çok fazla oluyor hergun ılık duş aldırıyorum ve pamuklu gıydırıyorum bulduğumuz yer çok sıcak zıbınla duruyor genellikle
tektanem Mirayasel42 bebeğiniz kaç aylık bizim burda baya sıcaktı ama şu bi kaç gündür yağmurlu serinledi o yüzden şuan uzun kollu giydiriyorum havalar ısınınca bende sdce zıbınla bırakcam ama bi yandanada korkuyorum küçük hasta olur die
Mirayasel42 tektanem 4,5 aylık sizin derece var evde ona göre ayarlıyorum kıyafetını bazen 30 35 oluyor ev dışarı 40
tektanem Mirayasel42 benimkide 2 buçuk aylık yok bizim ev o kadar hiç çıkmadı bizim ev 28 oldu en fazla ama 28 derecede yattığı yatak sırılsıklam oluyo 30 olsa ne olur bilmiyorum ya
tektanem Mirayasel42 bende müslin örtüm var üstüne atyorum ama bi tane daha alıcam altına sermek için