DeryaAzra Benim bebeğim hem emiyor hem mama yiyordu ama meme çok azaldı yani 2 defa belki emiyor günde artık gerisi mama 1 ay 5 günlük
DeryaAzra DeryaAzra Aptamil kullanıyorum çok memnunum benim kızım kolik zaten bir bebekte gaz olacaksa o anne sütüyle de oluyor tabi bunu azamiye indirmek gerekiyor canım bunun için masajlar damlalar kullanıyorum yani biz doğuştan gazlıyız🥹🤷🏻♀️
Aaysenurrrrr Miran-pozan22 4 aylik olacak 1 hafta sonra aptamil comformil içiyor gazli bebekler için. Kolik olduğu icin gaz sorunu hala geçmedi ama mamadan memnunum
Aaysenurrrrr Miran-pozan22 ilk iki ay emdi ama arada mamada aliyordu doğduğundan beri her mamayi denedim bebelac gold da iyi ama kilo aldirmadi 1.5 aydir 2 saate bir aptamil conformil içiyor
Selbiyavuz19 Asla ama asla tutturamadım 2 ay 25 günlük sütüm var çok uğraştım ama olmadı sağarak verdim 2 ay boyunca şuan sadece sma mama veriyorum
Anneko Miran-pozan22 bizim de sadece mama evolvia ac kullanıyoruz antikolik mama şükür gaz ve kaka sorununu o mama çözdü
umran_akcakil Miran-pozan22 doğduğu günden beri sütüm azdı Kadir gecesi tamamen kesildi annem vefat etmişti çok üzüldüm 2 aylık hep mama yiyiyor