anne-11 Kızlar erken dogum yapan ikinciye gebe kalan annelerde risk oldumu ikincisi için hangi testler istendi
Nurtalib anne-11 ecopirin ve serklaj olmama rağmen ikizlerimi 32 haftada dogurdum zaten ikizdi erken dogmasi normal yani tekrar hamile kaldim yine ecopirin ve serklaj oldum şükür problemsiz sonuna kadar bekledim gününde dogurdum yani
2prematureannesi anne-11 ilki 30 haftalıkti doğdu 4 yaşında şuan küçüğü 36 haftalık doğdu hiç öyle test filan istenmedi benden hatta ilkine strese bağlı fetak disstrest olduğum için erken oldu 2. İse gebeliğe bağlı hipertansiyon yüksekliğinden ikiside sağlıklı şükür
anne-11 Benim 32 haftalık suyum bitti dogum yaptım testler jstenıcek kalp atısını duyalım bebegın dedi bakalım nasıl olucak
Nurtalib anne-11 yani benik doktorum cok iyiydi perinatolojiye gittim ilk hamilelik iyi olmayabilir ama diger hamilelligin iyi geçer dedi hatta garanti bile verdi yani dedigi gibide oldu ilk hamilelik sıkıntılı olsada ikinci hamilelik iyi gecebilir
2prematureannesi anne-11 hayırlısı neyse Allah size versin inşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲