ozgeeeeee Gizemcaglar01 biz pipisine değdirmeden poposunu ıslak mendille sildik. Hiçbir sorun olmadı çok şükür
rua_da_senhora_das_verdades Bilgim yok ama belki bir süre ıslak mendili yıkayıp sabunlayıp silebilirsiniz. Ben pamuk kullandığım için bilgim yok.
Asivemavi Pipisine değirme hatta ben kapak kapattım kaka yapınca hiç bulaş olmadı şükür sorunsuz bi şekilde düzenli olarak ta kremini sürerek geçirdik süreci 1 hafta sonra dr gittiğimde çok güzel herşey yolunda dedi
havvabal Gizemcaglar01 25 mayıs ta sünnet ettirdik biz. karton bardak kapattırdı doktorumuz kaka bulaşmasın diye. Temizlemesinde herhangi bir değişiklik yapmadım yenidoğan ıslak mendilini yıkayarak kullanıyorum ben. Sadece pipisinin etrafını silerken hassasiyet gösterdim canı acıyabilir diye
MiniKaya Gizemcaglar01 yeni sünnet ettirdiyseniz sadece kremlerinizi kullanın yeterli demişti bize doktorumuz biz 10 gün sonra kremlerimiz bitnce silmeye başlayın dedi ama 20 güne yakın oldu ben hala silmiyorm zaten hava sıcak olduğu için her alt açmada yıkıyorm hem dikişleri kolay düştü hemde kaşıntısına iyi geldi