Mertburak Kızlar bebeğim 4,5 aylık ve 6500 gr. Kaç damla vermem gerekiyor? Bilgisi olan lütfen yardım edebilir mi?
Mertburak Artizneararlabazarda evet canım sanırım kiloyla alakalıymış. Bende araştırdığımda gördüm kaç aylık bebeğin?
Artizneararlabazarda Mertburak 8.5 aylık sıze kan degerlerine göre mı verıldı yoksa her bebege verılen gıbı mı
Mertburak Artizneararlabazarda canım yok 4. Ayda başlatılıyor kan ilacına. Devletin verdiğinde paraben var diye tercih etmedik, ocean aldık fakat nasıl kullanacağımızı bilmiyorum
havvabal kenankaan kilo başına 1 damla vermeniz gerekmekte. 6 kiloyu geçtiği için 7 damla vermeniz lazım. biz 8300 gramız 9 damla kullanıyoruz. Doktorumuz ve eczacı bu şekilde söyledi bize
Gizemgt59 Bebeğinizin kilosuna göre damla verilir. Ama kansızlığı varsa doktorunuz söyler size. Benim kızım 8050kg 8 damla vermem gerekirken 11 damla veriyorum kansızlığı olduğu için. 6500kg bebeğinize 7 damla verebilirsiniz muhtemelen
kenankaan Mertburak kilo başına 1 yani en az 6 damla alması lazım. Eczacınız yanlış söylüyor. Söyleyen de büyük ihtimalle kalfadır.
Yigitsvlm Mertburak o d vitamini ile karıştırmış olabilir kilo başına 1 damla veriliyor. Eğer Demir çok eksikse kilo başına iki damla kullanılıyor.
guness_84 Mertburak 6 damla vermeniz gerekiyor benim de kızım 9500 kg 9 damla veriyorum aynı damlayı kullanıyoruz