Artizneararlabazarda Artık gün gectıkce verıyorum zaten zor alan bur yapım var ne yersem yarar sunu yaptım aldım dedıgınız seyler var mı
ofkelisirin Artizneararlabazarda hele hele bende ya çok yiyorum ama yok zayıfım hep herkes zayıfsın bilmem ne bıktım valla ya da zayıfladın mı☹️
Anneko Artizneararlabazarda bende alamıyorum ya nefret ediyorum tahta gibi görünüyor hamileliğimde 27 kilo aldım aman yarabbim nasıl güzeldi doğumdan sonra 10. Gün eski kiloma geri döndüm keşke azıcık kalsaydı
agit Artizneararlabazarda burdaki kilo almak istiyorum diye acılan postların hic birinde boyle yaptım da kilo aldım diyeni duymadım ☹️ malesef bende aynı dertten muzdaribim goren herkes neden bu kadar zayıfladın diyo ve hep zayıftım kendimi bildim bileli 😣 gebelikte 15 kilo aldm dogumdan sonra hem o 15 kiloyu verdim ustune bide bes kilo daha zayıfladım delirmemek elde değil 🥲🥲
Artizneararlabazarda hemsire09 ay alan alıyor ya cokta emmıyor aslında ama yok gıydıklerım emanet gıbı duryor
hemsire09 Artizneararlabazarda benim de bir de gebelikten sonra birden verince hep popodan gitti çok üzgünüm
ofkelisirin Artizneararlabazarda Bi kan tahlili verin isterseniz benm tiroitlerimde skıntı var mesela tetikliyor malesef
Artizneararlabazarda agit aynıyız kardeş beni anlattın evet kimse demiyor bu kilo aldırır ama sanırım bızım yapıda bu
agit Artizneararlabazarda benim yegenim diyetisyen ondan kilo almak icin diyet listesi aldım bir suru ara ogun var yemekler tabak tabak yenecek onuda yapamadım 😒