_hamisanne Merhaba canım anneler biz 5 ay 3 günlük olduk da çok az tadımlık sebze baslicam sanieim ama merak ettiğim tuz da katılıyor mu 🤭😂 yarın kabak haslicam biraz zeytinyağı yani komşum oule dedi tuz gerek mi yani bilmiyorum da
bambiii _hamisanne şuan tuza ihtiyacı yok zeytinyağınıda bir damla koyun. Tuz koyarsanız böbreklerine, tansiyonuna vs zarar verirsiniz.
DemetF _hamisanne eskiler at diyor azicik ama doktorlar atmayin diyor Biz de 5 bucuk aylik olunca baslicam ama tuzu 1 yasina sekeri de 2 yasina kadar vermeyi dusunmuyorum ben
Irmakprensesinannesi _hamisanne 1 yaşına kadr tuz yasaktır bebklerde 1 yaşından sonra azar azar baslar
bambiii _hamisanne benim doktorum 5 ay itibari ile tadımlara başlat ama asla doymasın çay kaşığı miktarı ver 3 gün ver aynı şeyi dedi. Ben ilk havuç haşladım buharda ezdim onu verdim.
DemetF _hamisanne yok siz nasil biliyosaniz ole yapin :) bana doktor 5 bucuk aylik olunca yavastan basla dedi o yuzden ben 1 hafta daha beklicem simdilik az az su veriyorum sadece
_hamisanne bambiii peki suda haşlanırsa birşey olur mu bir sorum daha olcak havuç çok zor haşlanan bir sebze demi 😂🤭
bambiii _hamisanne sudada olur buharda vitamini daha cok kalır ama. Bütün bir havucu haşlamayın zaten küçük iki dilim havucu haşlayın zaten bir çay kaşığı vereceksiniz