Kızlar oğlum 3 aylık bugün sunnet ettirdik . Onunla birlikde 2 kişi daha vardı bekleyen sünnet için . Ve yaşları baya buyukdu hatta biri 7. Sınıfa gidiyordu düşünün . Anneleri bana kızdı bu daha küçük ne diye sünnet ettirmek istiyosunuz yazık filan diye . Bir an aceba dedim icimden. Biz 3. Siradaydik gülerek giren çocuklar gözü yaşlı feryat figan çıktılar ve çığlıkları koridorlari inletti. Benim oğlum ise sadece iğne vurulurken ağladı sonrasinda emzirdim kesilirken hiç ağlamadi doktorla oyun oynadı . Doktor gidiyor diye ağladı düşünün. Ve hepsi kapıda bekliyodu bizi merak ettiklerinden hepsi keşke bizde erken yaptırsaymisiz dedi. Kızlar evet illaki agliyolar canları aciyor çok normal ama bir iki güne hiç bir şeyi kalmayacak ve büyüdüğünde asla hatırlamayacak. Bir tramvasi olmayacak sünnetle alakalı eve geldik biraz mızmızlandi sonra oyun oynamaya başladık iki saat oyun oynadık emzirdim uyudu .ve o kadar duygusalimki anlatamam. Diycegim o ki 7-8-9-10-11-12-13-14 yaşına kadar beklemenin anlamı yok iyice hareketlenmeden doktora danışarak erkenden sünnet ettirin bebislerinizi❤️🙏 bebeğim içinde acısı dinsin diye birer Ayetel Kürsi okuyup gönderirseniz çok mutlu olurum ismi Alparslan ❤️