EsraSzn Bebegim bugün 4 ay 1 günlük aylik kontrol için sağlık ocağına gittik ve bu ay sadece 600 gram almış önceki aylar 1 kilo veya 800 900 gram alırdı bir azalma söz konusu sizce normal mi ?
Uzunkipriikk EsraSzn normal tabii çünkü hareketlenmeye başlıyorlar. Kızımda 4 aylıkken 400 gram almıştı bende çok takmıştım ama takılacak bişey yokmuş çevremdeki herkes genel olarak aynı şeyi söylüyordu çünkü
Tgbtn Uygulamadaki persentil eğrisine bakın ayrıntılı yazıyor orada zaten alması gereken max ya da min kilo
Zeynep1903 Normal canım benim kızımda hep bir kilo üstü alırdı bu ay 4. Ay kontrolünde doktora göturduk 700 gram almıs doktorumuz cok bile almıs dedi normalde bu aydan sonra 400 500 arası beklıyoruz hani düşük olsada endişelenmeyin diye söyledi
prenses_we_prens_annesii Zeynep1903 4. Ay mı 400 500 arası alır dedi kızım4 ay 2 günlük bugün aylık kontrolünde 300gr tek almışta ebe biraz az dedi üzüldüm baya
Zeynep1903 prenses_we_prens_annesii evet cnm doktorumuz öyle söyledi. Geneli o sekil oluyormus zaten cok nadir fazla kilo alan olabiliyor demişti uzulme ♥️
prenses_we_prens_annesii Uzunkipriikk sadece anne sütü mü acaba benim tek anne sütü 300gr almış sadece
Uzunkipriikk prenses_we_prens_annesii Ewt sadece anne sütü. Kendimi suçluyordum sürekli sütüm mü yetmiyor iyi beslenemiyor muyum diye ama normalmiş boşuna üzülmüşüm