Miran-pozan22 4 gün sonra 3. Aya giricez oğlum asla emmedi doğduğundan bu yana emmmek istemedi. 1,5 ay sağdım sağdım öyle verdim kaşık biberonla biberonda kullanmadım hem mama hem süt verdim yani.. uğraştım çok çabaladım ağlıya ağlıya ama olmadı asla ağlıyodu istemiyodu öğürüyodu. Maalesef bu durum beni çok yıprattı lohusalık malum berbat geçirdim her gün em oğlum em diye ağlıyodum göğsüme koyarken kafasını ama nafile benim kadar çabalayan görmemişimdir. Olmadı. 1,5 aydan sonra stresten olan sütümde gitti uğraşmak istemiyodum daha fazla çok zor geliyodu aşırı stresliydim. Belki uğraşsam gelirmiydi bilmiyorum ama bi anda sütüm kesildi.
Vicdanım çok rahat ben uğraştım ama oğluş isteemedi sağlık olsun önemli olan onun sağlıklı olması bi mamayla beslenen biz değiliz ki. Şuan sadece mama veriyorum çok zor alıştım ama şuan çok kolay geliyor mama keşke emseydi ama olmadı kısmet değilmiş. 1,5 ayda olsa aldı çok şükür bi nebzede olsa içim rahat. İlk zamanlar kafaya çok takıp saatlerce ağlıyodum yeni doğum yaptığımda şimdi ise sadece oğlumun sağlığı ile ilgileniyorum çok şükür sağlığı yerinde hamd olsun.🙏