esraeerdogann Bebiss123 kurtköy emsey hastanesinin orda sünnet klinik var doç dr engin Yılmaz orda yaptırdım ben memnun kaldık 😊
Melissaa36 NursenaT Merhaba biz de aynı doktora yaptırdık fakat çok şişti endişelendiriyor bizi. Sizin şişliğiniz kaç gün sürdü bir de bebeğiniz kaç aylıktı?
umran_akcakil Medivia hastanesi Prof Hamit okur çok süper doktor ücrette uygun 1750 yaptırdım 28 günlüktü oğlum
alice0334 Bebiss123 Şuayip Sancaktar gerçekten işinin ehli bi doktor tavsiye ederim her anlamda maddi manevi
NursenaT Bebiss123 Hadi ya adı falan değişmemiştir Maltepe tıp merkeziydi sabah arayın birde isterseniz
alice0334 Bebiss123 kendi kliniği bar Şuayip Sancaktar 3 hafta olduk yaptıralı çok memnun kaldık hiç ağrısı sızısı olması ertesi günü fır fır yürüteçe bindi hatta doktorum iyi işini çok güzel yapıyor
1Dost Kartal Lütfü Kırdar Hastanesinde dilek hoca var zaten bilinmiş bi hoca o yüzden hastaları cok biz ona yaptırdık 3 aylıkken kasık ameliyatını 8 aylıkken sünnet yaptı cok memnun kaldık ücretsiz