CigdeminMevasi Kızlar selam kzım 23 aylık bu ara benim küpemi tutup bende küpe diyo kendi kulağını gösteriyo pıt yapılcak kulağın biraz acır diyorum hıhı diyo sizce erkenmi kulağını deldirmek için oynayıp yara yaparmı braz daha bekleyeyimmi
birprensesannesi_5050 CigdeminMevasi canım 3 hafta önce deldirdim kızlarım 4 ve 2 yaşında hiç korktuğum gbi değildi sadece tabanca sesinden korktu ne yara ne kanama be şişme birşey olmadı bende çok korkuyordum
Feyzosumunannesi CigdeminMevasi Hiçte gec kalmamışsınız. Bence kızlarımız ne zaman isterse o zaman deldirmeli kulaklarını.. Doktorların da görüşü bu yönde
Ikrazumra19 CigdeminMevasi 3.5 be 1.5 yasinda eczanede deldirdim sknti olmadi sadece tabanca sesi korkutuyor o kadar
Semaelisa27 Geç bile kalmışsınız keşke elini kulağına götürmeyi bilmiyorken yaptirsaydiniz . Eğer çok istekliyse beklemeden deldiin 5.5 aylık kızımın bile kulağını deldirdim
Busrazehra birprensesannesi_5050 nerede deldirdiniz acaba. Hastaneler 200 lira istiyor bazı eczanelerde yok bazılarıda bebek diye istemiyor delmeyi
CigdeminMevasi birprensesannesi_5050 Feyzosumunannesi evet bende kendisnn istemesni bekledm ama şuan acaba heves ediyor korkarmı acırmı diyede korkuyorm
CigdeminMevasi Bendenizsirine bnde kendi istwdği zaman deldirme taraftarydm oyzden bekledm ama bu aralar çok istşyor babası ne alayım akşam dediğnde bile küpe diyo