kirmizibasliklikiz_ Bebegimmile a turu ve b turu var ikisinin de yapilmasi lazim . B turunde bexsero var. A turunde cesitler var ama genelde nimenrix tercih ediliyor
Momonlyn Bebegimmile Bende zamanı gelince yaptırmayı düşünüyorum ama çok zam gelmiş öyle duydum, bugün rota virüs aşısı yaptırdım o bile 500 olmuş. Bi şekilde yaptırıyoruz da durumu olmayanların Allah yardımcısı olsun 🤷🏻♀️
BirVeraAnnesi35 Bebegimmile yaptırdım yaptırmanızıda tavsiye ederim zaten öyle şu mu bu mu diye seçeceğiniz pek yok bexsero ve nimenrix yapıyorlar 4 doz falandı yanlış değilsem biraz maliyeti yüksek ama değer
kenankaan Bebegimmile 2 çeşit var özel alınan, a tipi ve b tipi, nimenrix ve bexero aldım ikisini de vurdurdum
Buse-94 BirVeraAnnesi35 evet ikisindende 2 doz toplam 4 doz oluyo biz 6. Ayımızda yaptırdık ikincisini ilkine göre 70 liramı ne artmıştı gerçekten pahalı yani hele şimdi dahada yükselmiştir fiyatı bide 13. Aydada yapılcak ona ne kadar vercez acaba bilmiyorum şuan fiyatlarını
Bebegimmile BirVeraAnnesi35 Nimenrix onerdi doktorumuzda sanirim onu yapicaz biz de gerçekten fiyatı yuksek durumu olmayan aileler napicak 😞
kirmizibasliklikiz_ kinderpingui bunun belli zamani yok ne zaman baslanirsa ona gore dozu ayarlaniyor 😊
kinderpingui kirmizibasliklikiz_ teşekkür ederim yani anladığım kadarıyla ne zaman başlarsak o bizim isteğimize bağlı öylemi