Allah yardımcın olsun canım benim benimde : tane çocuk gerçektan çok zor bende dün tıpkı sizin gibi o kadar kötü oldum ki dün bir türlü mırfakfan çıkamamdım ben nutfağı yapmaya çalışırken onlar heryeri iyice batırdı bide ortanca kız bademcik ameliyatı oldu bi mız mız ağlamaması bağırmaması lazım küçüğü onu ağlatıyo ayyy böyle kabus gibiydi ama hergün böyle fakat heralde dün artık taşma noktasına geldim. Hemen papatya çayı içtim gerçekten rabbimin mucizesi papatya çayı ama sallaama daha iyi şolta vardı galiba üzerinde relax yazıyo ben aktardan aldıklarım pek etki etmiyordu şiddetle tavsiye ederim . Birde evde durmamaya çalışın parka falan gidin çocuklarla piknik yapın orda yedirin içirin onlarada deyin eğer bana yardım ederssniz parka gitçez ay ben eskiden parkları hiç sevmezdim böyle içim darlanırdı parklarda ama artık okadar seviyorum ki içim açılıyor iyice yoruluyor uyuduklarında geliyom bide parka hergün aynı saatte giden bayanlar var onlarla da arkadaş oldum oh çok güZel bende işte çocuğun amelyatı dan dolayı çıkamıyorum çok bunaldım