Mirac_21032019 https://i.hizliresim.com/OrL8LP.jpg dogdugunda yoktu yada miniciktide farkmi etmedim anlamadim sizce ne ben mi lekemi
KaSeAy Mirac_21032019 Ben gibi duruyor resimde. Ama bezen bir yere carptıgındaki morluklarda sarımsı olur bu şekilde. Bekleyin gecerse bir yere carpmıstır gecmezse ben dir. Önemli bşy degl:)
Cennetinsusu Mirac_21032019 Doğum lekesi sanki bende de var öyle küçük bi leke. ☺️ Siz farketmemişsinizdir 🙃 Doktora gittiğinizde sorarsınız olmazsa 😌
Mirac_21032019 Mom090 bende oyle dusundum dogdugunda bebegim daha esmerdi beyazladi simdi belkide o zaman farkedemedim
Mom090 Mirac_21032019 olabilir evet rutin kontrole götürdüğünde doktora sorarsın aklında soru işaretide kalmaz
Emsa Ayni lekeden benim kziimin bacagindada var biraz buyuk sadece dogdugunda yoktu corabin sıktığını farkettim corabini cikardim arkasindan belirginlesti gibi hissettim am a leke sanirsam morluk vs degil o hala duruyor
Hulya61 Doğum.lekesi :) benim.oglan da 2 yer de war biri kolunda ufacık diğeri bacağında fındık kadar