kirmizibasliklikiz_ _mmom 14 aylik ikizlerim gunde 5 6 birine digerine de ayni sekilde toplam 10 12 arasi 😁
Umutarasinannesi Bir yaşında bebeğim günde iki sefer Bir akşam bir sabah kaka yapıtigi Zaman 4-5 oluyo onun haricinde hergun en az yarım saat bezsiz durur malum sıcaklar
Eylulllllll _mmom baby me canbebe sleepy. 4.5 aylık . Gündüz max 2 saatte bir değiştiyorum. 10-12 oluyor . İdrar yolu enfeksiyonu geçmişimiz var . Tekrar etmemesi icin hekimimiz tavsiye etmişti .
Samsai Eylulllllll çok dolu dolu mu oluyor ? Çizgi yarım olsada değiştiriyor öusunuz yada yapmadıysa? Çişli bez sayısına göre doyup doymadıpı anlaşılıyormuş dolu bez olacak dediler. Doludan kasıt nedir acaba
nazlimom_ _mmom 2,5 aylık erkek baby turco kullanıyoruz günde 5-6 buluyor bazen 4-5 ama kakasını yapamıyor bu aralar 4-5 günde bi yapıor😣
Anestezistanne 5 aylik erkek bebek minimum 3 max 5-6 degistiriyorum kaka durumuna bagli sleepy kullanıyorum
GSevilay65 _mmom günde 4.5 cisli bez 2. Günde 1 kaka bezi şuanda 5 ay 8 günlük 🧿 Kızım 💗 slepyy naturel 💗