Ne gaz dönemi ne uykusuzluk ne yürümeye başladığı dönem ne de tuvalet eğitimi benim için en zoru işe başlamadan önce ne yapacağımdı. Kreş mi bakıcı mı diye diye aklımı kaybetmeden bir yola girmem lazımdı. 2.5 yaşına kadar izin alıp bakacağım kesindi zaten ama sonrası için kreş mantıklı geliyordu. Zaten hep buna yönelik araştırma yaptım. Bir ara bakıcı da mantıklıydi -some ikizler burcu problems- bakıcı için şunu söyleyebilirim eğer bakıcı düşünüyorsanız çok ayrıntılı çalışma gerekiyormuş. Hemen bulurum sandım çünkü 🤷🏻♀️Benim ona zamanım kalmamıştı açıkçası.ve iyi bakıcı bulunca hemen anlaşın birkaç kişiyi o şekilde kaçırdım mesela 😁🤷🏻♀️ Kreş işi için de didik didik baktım çevremdeki kreşleri talan ettim hiç utanmadım haftasonu bile baskın yapar gibi gittim. Sabahın erken saatlerinde çocuklar gelmeden müdürün yanına diye gidip Uğur Dündar gibi her yerine baktım 😁 şimdi %100 içine sindi mi yani içlerinden en iyisi belki ama bence şüpheli bakmak her zaman iyi 😁🤷🏻♀️ ya da ben bu süreçte gerçekten aklımı yitirdim 😁
İlk gün içinse şunu söyleyebilirim beni daha çok teselli ettiler. Oğlum biz kreşe tamamen onu bırakıp gittiğimizde 5 dakika içinde öğretmeniyle kahvaltı etti sankince. sonra etkinlik fotoğrafları geldi. İlk beş gün 4 saat sonraki zamanlarda arttırarak 3 hafta gittikten sonra ufak bir tatil arasından sonra Ağustosta tam gün başlamasını düşünüyorum her şey normal ve oğlum için sağlıklı bir süreç olursa tabii.
Muhtemelen karışık ve heyecanlı yazdığımdan verimli bir post olmadı ama dönüp bakmak için vayy be ne kadar telaş etmişim demek için kendime bıraktığım bir not olsun 🤷🏻♀️