Leonsmom Anneler merhaba 🌸 6 ay 23 günlük bebeğim var ne kaşıkla ne biberonla ne suluk ile hiç bir şekilde su içirmiyorum bebeğime ağzından olduğu gbi çıkarıyor bir yöntem bileniniz varsa akıl verin bana 🙏🙁
Ozlem2904 Leonsmom ben e bebekten damlatmaz suluk aldım 25tlydi onun ucuyla hem dişlerini kasiyo hem damla damla ağzına damlıyor içiyor. Ben ek gıdaya başladım keçiboynuzu özü katıyorum muballebisinin yumurtasının içine onları yedikten sonra güzel içiyor. Ama meslea kabak vereyim suyu aramıyor
Leonsmom Ozlem2904 benimki hiç Sizin gibi kahvaltısına pekmez keçiboynuzu özü koyuyorum ona rağmen banamısın demiyor çiğniyor suyu bilmiyor içmesini ağzına vermemle çıkarması bir oluyor
Deletedmom_72 Leonsmom Ben ilk zamanlar küçük biberonlarla verdim damla damla içiyordu sabırla bekliyordum bi deneyin isterseniz
Gokbey_61 Benim oğlumda 8 aylık tek çözümü mama biberonuyla su vermekte buldum normal suluk aldım ama beceremedi sanırım zamanı var bide ılık su veriyorum onu yemeklerden sonra içmeye başladı
Leonsmom Gokbey_61 ılık su bende deneyim bakalım oda sıcaklığında deniyorum hep yemek gbi sakız gbi çiğniyor suyu ya
Leonsmom Deletedmom_72 bende minnak bir biberon aldım sadece tutup damaklarını kasıyor ağzına verince içmiyor cekmiyor ama sütünü içerken diğer biberonunu cekiyor süt biberonuna da koyuyorum ondan da içmiyor 😞