syaby Kızım 10 aylık ancak yürümek konusunda çok hevesli yürüme arkadaşıyla kendi kendine yürümeye başladı bile zannediyorum pek uzun sürmeyecek yürümesi , tabii artık ayakkabı kategoriside bizim için açılıyor, herkeste bir vicco furyası var ancak bu bir influencer tuzağımı kullanıp memnun olanlar var mı diğer daha uygun ortopedik ayakkabılara göre farkı nedir kullananların yorumlarını bekliyorum şimdiden 😘
ikizerkekannesi syaby aşırı hafif çocuklar için ilk yürürken çok rahat ben sandaletini almıştım bütün yaz ayaklarından çıkarmadılar ama bu yıl aşırı pahalanmış
gizeminmasali syaby bizde vicco kullanmistik ilk memnunuz hatta ikinci ucuncu ayakkabilarimizda vicco oldu.tek sıkıntı ayakciklar cabuk buyuyor🤣🤣
S_x_w syaby bulunduğum yerde vicco mağazası olmadığı için başka bir marka İlkadım kullandım..ortopedik deri vs..ama ilk adımlar genel olarak pahalı zaten🙈😅 sadece vicco pahalı diye düşünmeyin..Anka modelini deneme şansım oldu çok yumuşaktı tabanı ama onun da numarası yoktu tabi😒
BerilDenizhan syaby Bende daha yeni Vicco aldım. 10 aylık, dediğiniz gibi yürüme arkadaşı ile falan yürüyor. Çokta hevesli. Sıralıyor denilebilir yani.
syaby ikizerkekannesi gerçekten şuanda muadillerine göre fiyatı yüksek ama ayak sağlığı önemli sonuçta her ay ayakkabı almayacağız benim tek derdim sosyal medya abartmasımı yoksa fiyatını hakediyor mu bunu öğrenmek
ftsdmrhn Bu dönemlerde başlıyorlar ayağa kalkmaya tutunarak yyurumeye. 1-2 aya yürümeye başlar dediğiniz gibi. Bende oğluma vicco kullaniyorum inanılmaz hafif, ve tabanı esnek çocuğu yormuyor. Bir kaç kere başka markaya bakayım dedim ama yok viccodan şaşmam.
syaby gizeminmasali evet mesela ben kaç numara alıcağımı bilemiyorum şuan aynı zamanda duygusal bi topum adeta ilk ayakkabısı olucak 🥹
ikizerkekannesi syaby aynen özelikle ilk yürüme zamanı düşüyorlar çok kesinlikle hakediyor çok hafif çok rahat teyzeleri zaradan ayakkabı almıştı viccodan sonra asla giymediler yürüyemediler ağır geldi bende kışlık botlarını alıcam gene viccodan
mlkgkdmr Benim oğlum da 10 aylık. Biz de viccodan yeni aldım ayakkabısını. Öyle çok uçuk fiyatlar değil aslında yani her markada oldugu gibi. 19 denedik tam oluyordu ama yazın rahat rahat giysin diye 20 numara aldık
Pinar_kb syaby 3 ayakkabı aldım üçüde vicco. Çok hafifler 👍 çıplak ayakla dolaşabileceği yerde çıplak ayakla dursun hep 😊
ikizerkekannesi syaby kesinlikle kışın 3 yaş olucaklar ben vicco dışında bişi giydiremeyrcekmiyim açıkcası sandaletlerini lcw almayı düşünüyorum bakalım tabanı rahat mı alışsınlar yavaş yavaş
BuzluKahve syaby Vicco ayakabbı konusunda bence en uygunu. (Lcw falan dışında tabi) Kifidis, Campers, Nike, Adidas, Chicco, Clarks, Paqpa gibi markalar Vicco’nun 2 hatta 3 katı fiyatlarda.