Asliiiihan Oğlum 6.5 aylık emerken iki gündür ısırıyor iştahı yerinde bir bebek ben de kendi yüzü de kan içinde kalıyor artık emzirirken ilk zamanlardaki acıdan fazlasını hissediyorum bu ısırma işi dişleri yeni çöktüğü için mi böyle geçecek mi yoksa artık hep böyle ısıra ısıra mı emecek göğüs ucum kopacak diye korkuyorum ve dayanamıyorum 😞 var mıdır bir çözüm silikon göğüs ucunu da kabul etmiyor onunla emmiyor
Polikistikanne Asliiiihan Tepki verin ona anlatarak. Memeyi ağzından çekin. ben tepki veriyordum bıraktı şimdi 🤷🏻♀️
KaSeAy Asliiiihan Dişten dolayıdır benmki de öyle😬 Umarım gecer ileride. Ben canım acıdıgı için ister iatemez cıglık atıyorum o da sıçrıyo korkuyo sonra bana bakıp gülüyo. Ama genelde aç olmadıgı zamanlar ısıryo. Aç olunca sadece emiyor
Zhnce Asliiiihan açta olsa tokta olsa ısırıyor o acıyla bağırıyorum kedi gibi sünüyo koluma daha 1dk geçmeden tekrar ısırıyor bende kapatıyorum göğsümü Uykuda anca emzirebiliyorum gün içinde çok nadir maalesef
Yasedem Asliiiihan bende yaşadım ama kızım 1 yaşında diş çıkardı beni anlıyordu o zaman sakın bağırarak kızarak tepki vermeyin benim kızım2 gün memeye küstü ben cahillik ettim sonra ısırdığında hayır diyip memeyi kapadım sonra sonra bıraktı ama sizinki küçükmüş daha memeyi çekin vermeyin doğru değilse düzeltsin annişler beni
Asliiiihan Polikistikanne daha anlamıyor hayır yapma v.b ağzından acıyla çekince de oyun sanıp gülüyor
Asliiiihan Yasedem evet doğru diyorsunuz tepki memeden soğutabilir düşününce👍👍bebeğim anlayabilecek yaşta değil ve can acısına beklenmedik bir anda hamle gelince istemsiz bir çığlık oluyor 😩
Yasedem Asliiiihan oradı doğru bende kontrol edemiyordum artık bağırmayı şarkıya çeviriyordum korkmasın diye 😂
Asliiiihan Yasedem ya kendimi kötü hissediyorum sabah bebeğimin adıyla birazcık yüksek sesle YAPMA NOLUR diye bagırdım sonra binbir vicdan azabı... istem dışı bir yükselişti ama oldu.. bir çaresi var ve ben mi bilmiyorum dedim eğer böyleyse insanlar nasıl 2 yaşına kadar emZirebiliyor dedim çünkü suan 2 dişi var ve çok küçük dişler onlarla kanattıysa diğer dişler gelince yandım...
tuuuucee Asliiiihan offf nasıl kötü bir duygu anlatılamaz hele böyle gece emerken sen yarı uyuyorsundr birden bi acı hissedersin uyku arasında kalkıp kaçasım fırlatasım geliyor kendimi duvardan duvara 15 aylık oldu hala yapıyor😔🤦🏻♀️
EvaBahar Benimki 2ay 5 günlük.dünden beri ısırmaya başladı emerken. DişteN şüphelenip baktım damaklarına,Alt damağında iki tane diş görüntüsünde şişlik var. Diş çıkarırken öyle mi oluyor? Bu kadar erken başlar mı acaba?