Duuyguu Merhabalar, 2 gün sonra ek gıda serüvenimiz başlayacak çok heyecanlıyım. Benimle önerilerinizi paylaşır mısınız nasıl başladınız nasıl gidiyor? Bir de bebeğin tabağını vs ne ile yıkıyorsunuz?
Buse-94 Duuyguu doktorumuzun verdiği ek gıda kitapçığında ilk öğün olarak kahvaltıda pekmez peynir ve yumurta sarısıyla başladım hepsini karıştırdım kasede öyle verdim hala daha arada bazen veriyorum. Ara öğün olarak hatırlamıyorum ne verdiğimi çok zaman geçti üstünden ama yoğurt falan verdim heralde☺️ Ama ben 3 gün kuralını uygulamadım genelde verdiklerimi ikinci günüde yediyse ve bişey olmadıysa üçüncü güne başka bişey verdim. İnşallah bebeğin herşeyi yer benimki ne versem yiyo ve emmesine rağmende çok boğazına düşkün☺️ Evimdeki kaseleri kullanıyorum sadece çatal ve kaşıkları var onlarada deterjan kullanmıyorum duru suyla iyice yıkıyorum
simiyyy Bugüne kadar neredeyse 600 tarif paylaşımı yapılmış Tarif Dünyası köşemize göz atabilirsiniz. 🥰
Duuyguu simiyyy aslında tarif sormamıştım 🤭 ilk hangi besini verdiniz, 3 gün kuralı mı uyguladınız, tabak kaşık vs ne ile temizlediniz, ble mi klasik yöntem mi gibi gibi sorular
simiyyy Duuyguu yeni başlayan bebeler içinde tariflerimiz mevcut belki işinize yarar diye şey ettim 😅