Dilaraaaaaaa 4.5 ve 6 yaşındaki iki oğlumu yaz okuluna göndermek istiyorum yazı evde geçirmelerini istemiyorum ama bir yer ile konuştum ikisine 20 bin istiyor 3 aylık fiyatları çok bilmiyorum aranızda bilen gondercek olan var mı nasıl fiyat
Kahvedelisi Dilaraaaaaaa hangi ildesiniz acaba bende ankarada bir yere sordum aylık 3000 dedi aynı dediğiniz gibi servis falan yok bu hesapla iki cocuk için sizden istenen fiyat aşırı fazla değil ben acıkcası vazgeçtim o kadar veremem diye
Minzilikuymak61 Dilaraaaaaaa bence cok phali durumunuz iyiyse bisey demek istemem ama daha, uygunu bulabilirsiniz, 🌺
Dilaraaaaaaa Minzilikuymak61 Verebiliriz ama daha uygunu varken neden bu kadar verelim diyorum ne olacağı belli değil sonuçta 🎈
Dilaraaaaaaa Kahvedelisi kocaeli canım 2 çocuk olunca fiyat yükseliyor tabi ama tek çocuk olarak düşünürsekte fazla ilk 2 ay 3.600 tl son ay 4 Bin tl toplam hepsi 22.400 tl yapıyor 2 tane olduğu için 20 bin dediler. Verebilirim ama fazla değil mi sizcede benim büyük oğlum 1 sınıfa basliycak onun ayrı masrafları diğer oğlum tekrar okullar açılınca kreşe gitcek ve 13 aylık bir bebeğim var bunlarda masraf buda eklenince çok fazla gibi geldi ama
Kahvedelisi Dilaraaaaaaa yani bana göre fazla ama evde ne yapacak cocuklar boş boş tv izleyecekler o da çok büyük bir sorun. Eger çalışmıyorsanız özel kurslara kendiniz götürmeyi deneyebilirsiniz ya da götürüp getirecek biri varsa ben öyle yapıcam 3-4 kurs ayarlıyam her gün 2-3 saat olacak şekilde daha uyguna geliyor
Dilaraaaaaaa Kahvedelisi Hayır çalışmıyorum götürebilirim internetten baktım ama çok birsey bulamadım siz nasıl bakıyorsunuz?
Kahvedelisi Dilaraaaaaaa bende internettem araştırıp telefonla ön görüşme yaptım şimdilik tenis kursu, yüzme kursu, ayarladım bir etüt merkezinden de zeka oyunları kursu, fen deneyleri kursu ve okuma yazma kampı için görüştüm tamam diycem muhtemelen
Kahvedelisi Dilaraaaaaaa ne demek 🥰 yarı fiyatına gelecek inanın hemde cocuğun isteklerine yönelik olacaktır ☺️
Dilaraaaaaaa Kahvedelisi inşallah ya evde olcak birsey değil çocuklar ne yapacak hergun kendilerine birsey katmak daha güzel