mihrosum siz biraz acele ediyorsunuz gibi, gece bezi kuru kalksa daha kolay olur işiniz ayrıca kendini tam ifade edebilirse daha iyi olur acele etmeyin biraz daha bezli kalsın ama sıkıntısız stressiz olsun. Cidden tuvalet eğitimi zor bir dönem cünkü çocuk helak olmasın. Biz nasıl yaptık başlamadan 3 ay önce kakaloji kakazoo kakademi , Elif’in tuvalet eğitimi kitaplarını ve Lazımlıgını aldım sürekli okuduk tanıştırdık vs beni çişimi kakamı yaparken gördü yani öyle acık acık değilde kapının orda ben klozette işlerken bak şimdi cisimi yapıyorum şıkır şıkır ses gelcek gibi.başlamadan 1 hafta önce dedim annecim bez bitiyo bir daha bez alamayacağız tuvalete yapman lazım. Gitti bezlerine baktı evet az kalmış anne dedi. Son bezi takarken bu son bez bi daha bezin olmayacak dedim. Gündüzün ortasına denk geldi öyle özel bi zamanda başlamadık yani. Son bezi çıkardık güle güle bezler dedik , gece kazalar yaşadık ilk hafta gündüz de kazalar yaşandı. Benim tüm alt yapıma rağmen an geldi oturmadı tuvaletine 8 saat tutup dayanamayıp saldığı oldu, oluyor yani öyle böyle 3 haftada oturdu sistem. Bi de benim kızım wc ye hazır ve istekli olmasına rağmen cok zordu. Bence biraz zaman verin yavrunuza