RedFlower_ Dün pikniğe gittik hava esiyor du. Çok da kalabalık di sabah 7 uyandı ve karnını tutup ağladı açıktı sandım . Sonra halsiz ve su kustu çocuk neden kusar ki
TOSPAMMM17 RedFlower_ neden olduğunu bilmiyorum ama dün bi tanıdığımda da aynı şeyleri duydum çocuk 1 yaşındaymış haftasonu pikniğe gitmişler eve gelince akşam huzursuzmuş sabahta kusmaya başlamış doktora götürmüşler enfeksiyon kaptı demiş müşadede tutup serum vermiş isterseniz siz de bi doktora gidin
RedFlower_ TOSPAMMM17 kimseyle temasda da bulunmadı oğlum akşam üstü de uzun kollu giydirdim ama anlayamadım nasıl oldu
Sonsuzmutluluk RedFlower_ aferin neden verdiniz ki kusmayla bir alakası yok ateşi olmadan ateş düşürücü verilmez birdaha ateşlenmeden vermeyin soğuk algınlığı şurubu o kusmaya hçi bir etkisi olmaz şuan salgın var acile götürün ishalde başlayabilir sıvı kaybı olursa serum takılır bulantıs kusma içinde iğne yaparlar. Yani genel bir salgın var malesef kusma ishal salgını sakin olun yapıcak birşey yok bir kaç güne toparlar.
Acemianne10 Cuma akşamı migrenim tuttuğu için acilde yattım, o sırada gelen 10 hastanın 8i çocuktu ve hepsi nerdeyse kusma, ishal veya ateş sikayeti ile geldi. Salgın varmış çocuklarda