Ikraaryaninannesi Aptamil dışında önere bileceğiniz mama varmı aptamil yaramadi kabiz yapti hazimsizlik oldu önere bileceginiz iyi bir mama
Babe Ikraaryaninannesi Ben Sma kullaniyordum sonra icerik olarak Hipp anne sutune en yakin diyorlar diye ona gectim ama o da cok pahali geldi haftada 1 kutu bitiriyoruz.Geri sma ya döndüm.Ikisi de kabizlik vs yapmiyor ama Hipp sanki daha iyiydi.Tavsiye ederim ben bunlardan baska mama kullanmadim
Obsesifk Ikraaryaninannesi ben Bebelac gol kullandim 3 numaraya kadar memnun kaldim kabizlik yasamadik, kilosunda sorun olmadi.
ZeynepAdam Ikraaryaninannesi hipp combitoic kullandim ben 9 ayina kadar . Sonrasinda hipp 3 u sevmedi kizim. Gaz ve kaka problemi yaratmiyor hazmi kolay bir mama. Golden goat da hazim acisindan kolay
snyck Ikraaryaninannesi hipp combiotic sindirimi kolay tadı anne sütüne yakın ve içeriği zengin bir mama doğduğunda golden goat aldık kabız yaptı aptamil gaz ve kusma yaptı sonra hipple devam etmeye basladik çok gazi olmuyor arada kusma yine oluyor hem emiyor hem mama veriyoruz çok gelince oluyor genelde
Tugbaf Ikraaryaninannesi bütün mamaları deyene biri olara benim oğluma sma iyi geldi aptamil bende kuşandım üstelik piramatüresini çok şükür mü bıraktık acayip gaz ve kabızlık yapıyor
Duruonur Ikraaryaninannesi aptamil conformili denedinmi cnm sindirimi daha kolay gaz ve kabızlık yapmıyor eczanelerde satılıyor genelde.bende ilk aptamil pronutra kullanıyordum gaz yaptı snra doktor aptamilden vazgeçme conformil kullan dedi
[silindi] Bu arada Sma kabız yaptı, bebelac gold doyurucu değildi ama kaka sorunu yoktu, golden goat da güzeldi ama tadı diğerlerinden farklıydı onu ayırt edecek gibi oldu bıraktık. Doktor tavsiyesi ile geçtim Hipp e çok memnunum 👍
Selin_ada28 Ikraaryaninannesi golden goat keçi sütlü mamadır anne sütüne de en yakın olan mamadır. Şiddetle tavsiye ederim kabızlığa gaz problemlerine bizim çok iyi geldi
Mom06 Ikraaryaninannesi doğduğundan beri sma kullanıyoruz 6 aylık olduk bi sıkımtı olmadı hatta gelişimi çok iyi
Asel060519 Ikraaryaninannesi canım ben doğumdan beri bebelac kullanıyorum çok da memnunum bebeğim severek içiyor