Sibel57 2 Aylık oğlum var göbek fıtığı olduğunu öğrendim böyle bir şey başına gelen varmi geldiyse ameliyat falan ettirdiniz mi yoksa büyüyüp geçmesini mi beklediniz
irva Sibel57 Oğlumunda vardı 4.ayda tamamen kayboldu.Genelde kendi kendine geçiyor merak etmeyin.Ağrı sızı yapmaz zaten.
Ayso5 Sibel57 bizde var 3 ay 21 gunluguz yavaş yavaş geçiyor ceviz buyuklugundeydi 3 doktor ameliyatsız geçer dedi öyle de görünüyor gazı geçtikçe kuculdu ve aglatmamaya özen gösteriyorum ağladıkça büyüyor çünkü
Sibel57 Ayso5 doktora götürdüm o da çocuk cerrahina gösterin dedi yarın oraya götürcem internette türlü türlü şeyler yazıyor biraz korktum da sizlere de sorayım dedim
Ayso5 Sibel57 bende gösterdim cocuk cerrahına içiniz rahat etsin gösterin sizde ama elinizle korkmazsın iceri doğru itin havayı hissedeceksiniz korkulacak bir şey yok içiniz rahat olsun
Sibel57 Kardeşimin de çocuğunda çıktı onun göbeğini yaktılar bende kararsız kaldım bekleyip geçmesini mi beklesem diye
Daenerys Sibel57 bekleyin benim ve kuzenimin bebeğinde de vardı. İkimizinki de geçti çok şükür. Gaz dönemi bitince bitiyor
Deniz258 Benim kızımda da vardı 3 4 aylıkken kendiliğinden geçti doktor bişey yapmaya gerek yok demişti
Barannnn Deniz258 peki içinden su sesi geliyor muydu benim oglumunkinden geliyor Merak ediyorum sabah doktora götüreceğim
Deniz258 Barannnn hiç dikkat etmedim ya doktorumuz iyi bi doktordu göbek fıtığı var ama sorun yok kendiliğinden geçer dedi ben hiç önemsemedim o yüzden siz de bi muayene ettirin içiniz rahat etsin
Sibel57 Barannnn ya inan anlamadım böyle hava su karışık bi ses geliyor ben de bugün götürcem hastaneye Dr bisey derse soylerim canım sana
Daenerys Barannnn bağırsaklardaki ses o. Lıkır lıkır ediyordur. O da geçiyor zamanla. Bana doktor geçer sakın ameliyat ettirme dedi. Geçti de çok şükür. 6 aylıkken tamamen gitmişti.
Sibel57 İçinizi ferah tutun canım bugün gittim hastaneye doktor küçük korkmayın dedi 6 aylik olana kadar geçiyor dedi zaten 2 yaşında operasyon uyguluyorlarmis %98 de ameliyata gerek kalmazmis kendiliğinden geçermis