Karamsar Merhabalar benim kızım yeni 2 yaşına girdi.Boyu 80 cm kilosu 11,5 çevremdekiler minyon zayıf hortlak gibi laflar ediyorlar. Bende üzülüyorum gelişimi geride mi diye .Her çocuk farklı biliyorum ama sizinkiler nasıl?
ipeksigunler_ Karamsar çokkk saçma benim kızım da bir yaşında kiloluydu yanakları vardı ama ama iki yaşına yaklaşınca boya gitti kilo alımı durdu gören boya gitmiş diyor bu ne böyle zayıf demiyor kirilirlar diye düşünme içinden geleni pat pat şöyle sende bidaha bişey diyemesinler
Littlebird Karamsar minyon olabilir hadi zayıfta kabul edilebilir ama bir bebeğe hortlak denmez ya. Onların içleri kararmış hiç takmayın. Sizin kendi kafanız takılıyorsa eğer doktora götürüp tahlillerini yaptırın ama birilerinin saçma sapan sözlerini takmayın lütfen. Benim kızım da minyon yer mantarı diyorlar ama gülüp geçiyorum. Sağlıklıysa önemli olan o
Cns123 Onu diyenler kendilerine baksınlar allah allah . Anlamıyorum bu insanları nerdem buluyorlar bunları deme hakkını. Cocugun gelişiminde bana göre en büyük etken anne baba yapısal olarak neyse cocukda o oluyor benim gözlemlediğim kadarıyla. Cocugunuz zayıf olabilir kilolu olabilir millete ne . Bence tersleyin söylettirmeyin. Her cocuk kendine has. Rutin kontrolünüzde doktorunuz anormal birşey görmedikçe normaldir
Karamsar Cns123 yapım biraz yumuşak ondan söyleme cesareti buluyorlar.Her seferinde izin vermeyeceğim diyorum yine tersleyemiyorum.
Morlahana Benim çocuğumda zayıf fakat kimse cesaret edip öyle birşey diyemiyor bence bu tarz lafları kabul etmeyin
Karamsar Morlahana yaa neden bilmiyorum ama kendimle evimle çocuklarımla olsun insanlar o kadar rahat kırabiliyor ki laflarını esirgemeden söylüyorlar. Ben kaynaklı drmekki susturmadığım için
Karamsar AnnaKurt yaa nasıl bir benzetme bu anlamadım kızımda öyle hortlak benzetmesini yapacak kadar değil.
Karamsar Ayseee27 aslında sağlıklı olsunlarda büyüyecekler nasıl olsa diyorum. Sonra söylediklerinde canım sıkılıyor.
Cns123 Karamsar o zaman iş sizde bitiyor biri söylediğinde tersleyin yani bu benim cocugum sen nasıl böyle konusursun deyin . Böyle alısırlarsa emin olun böyle gider nasılsa annesi ses cıkarmıyor gözüyle bakarlar . İnsanlar gerçekten kötü.
Akcabeytas Bunları söyleyen gerizekalılara senden iyi hortlak mı var de bence beyin yoksunları ya sinir oluyorum böylelerine sen kimsinde benim çocuğum için bunlaeı söylüyorsun. Ayrıca persentil tablosuna baktınız mı minyon bi çocuk olabilir daha sonra gelişebilir
Pnarferah Karamsar bana da öyle diyorlar erkek 12.200 kilo 95 boy herkes çok zayıf bakamıyorsun sen yiyorsun çocuğa yedirmiyorsun diyorlar yemiyor ki yemek seçiyor
Karamsar Pnarferah evet ya birde yedirmiyorsun ver yesin bunu yap şunu yap diye talimatlar veriyorlar