Nilosunannesi_ Merhaba hanımlar, kızım 2 gün sonra tam 1 aylık olacak. Aylık kontrol için doktor herhangi birşey söylemedi 5 günlük iken gitmiştik en son kontrole. Kendim mi gitmem gerekiyor 1. Ay kontrolüne yoksa çağıracaklar mı acaba ? 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Pnaar34 Nilosunannesi_ saglik ocagi arayip cagiriyor 1ay icin aşı var cünkü. Ben özel hastaneye götürüyorum orada doktor aramıyor sen istege baglı gidiyorsun aylık takip icin
Kaderlmc Nilosunannesi_ topuk kanı için sağlık ocağına gitmiş olmanız lazım orda bebeğin kaydını yapıp aşı takvimi veriliyor ve birinci ay için aşı günü vermesi gerekirdi size hepatit 2. Doz olması lazım ayrıca d vitamini başlanacak eğer ebe size gün vermediyse mutlaka birinci ayı dolduğu zaman götürün sağlık ocağına aşısını yaparlar ve 6. Aya kadar çocuk doktoru her ay kontrole istiyor biz devlete gittik hep doktorumuz da bu şekilde söyledi çünkü ilerleyen aylarda göz muayenesi kalça çıkılığı için ultrason falan yaptırman gerekecek sen kendin mutlaka bir çocuk doktoruna götür
Nilosunannesi_ Kaderlmc Topuk kanı için gittik canım ondan 1 hfta sonra boy kilo ölçümü için çağırdı başka da birşey demediler en iyisi ben 1 aylık olduğunda hem doktora hemde sağlık ocağına götüreyim teşekkür ederim 🙏🏼