Erroerto Hanımlar oğlum 2 yaşında hiç iştahı yok sadece süt ve bebek bisküvisi yiyor.Tavsiye edebileceğiniz iştah açıcı şurup var mı?
elifff13 Erroerto benim oğlum da hastalandiktan sonra hiç bisey yemez olmuştu eczaxı argivit fokus önerdi onu kullanmaya başladım faydasını gördüm çok şükür
Fenty Erroerto Süt zaten iştahı kapatıyor şöyle bir şey okudum süt içen bir çocuk 3 saat tokluk hissi yaşarmış ama sütün bir doyuruculuğu yok maalesef. İştah açıcı adı altında yazılan verilen şeyler çokta işe yaramaz açıkçası. Bebeğiniz değerlerine baktırdınız mı? Çinko falan. Bazen değerler düşükse bu çocuğun iştahını da etkiler. Ayrıca 2 yaş zaten yeme konusunda sıkıntılı bir yaş sevdiği başka bir şey yok mu dönüşümlü verin.
-annesininprensi- Erroerto elanursiberian9296 takip et instagramda cnm ben de kullanıyorum hem bağışıklık icin hem iştah açıcı
Ayseee27 elifff13 bnm kızımda 2 yaşında minicik kaldı iştah pek yok bende duydum argvt focus dneiyim diyorum ne kadar ne zmn veriyorsunz
220520B Benim oğlum da 2 yaşında ve dediğin gibi sadece süt içiyordu doktora götrdm süt sadece günde bir barsak vermemi söyledi ve möllers şurup verdi şu an çok şükür yemeye başladı sana tavsiyem sütü kesmelisin yoksa süte güveniyorlar ve yemiyorlar
-annesininprensi- süt ve bebe biskuvisini de kes cnm direk kendin yapmıyorsan bebe biskuvisi hazır şekerli olanları hiç verme zaten kendiliğinden geliscek sabah öğle aksam sadece yemek çeşit sunumu yap düzen aliscak illa yicek