Zzzz Alerjik mama sonrası ağız çevresinde minik minik kızarıklıklar olmaya başladı başıan gelen var mı ?
Sudee96 Zzzz o da alerji yapmış olabilir mi ben hipp verince öyle oluyordu alerji dediler. Gerçi alerjik mama niye alerji yapsın bilemedim üstte kalsın
Gl_01 Zzzz benim bebeğiminde öyle kizariklar oluyor doktorumuz ağız cevresindeki kizarıklar olabilir demisti. Muhtemelen mama akiyor benim kizim dogru duzgun temizletmiyor zorla siliyrm agzini o yuzden kizarik oluyor tam temizlenmedigi icin diye dusnuyorum
Zzzz Sudee96 evet ilk başta yapmıyordu 3 aydır içiyor yeni yeni başladı dokunuyor demekki siz hangi mamayı kullanıyorsunuz
Sudee96 Zzzz 3 aydır kullanıyorsanız mamadan değildir bence ek gıda veriyormusnuz? Aptamil alerjik mama
Zzzz Sudee96 19 aylık kızım ek gıdadan değil değişik bişey yemiyor hep mamadan sonra oluyor neocate kullanıyorız bizde
Sudee96 Zzzz doğrudur ama tuhaf geldi hemen belli oluyoemuş alerjide mesela ben hipi 10 gün kullanabilidim yedirdikten hemen sonra döküyordu Mama aromasız büyük ihtimal ben içine birşey koymuyorum sevdi tadını iğrenç olsada😂 pregomin as bakabilirsiniz
Zzzz Sudee96 bizimkinin tadı çilekli onu kesin sevmez ama genede bi bakim doktorumuza sorayım teşekkür ederim ☺️