Demet2022 Bebeğim 2 buçuk aylık ve tokken de açken de avuçlarını parmaklarını yiyor azından çıkarmıyor sürekli yalamaya çalışıyor neden acabaaaa durumu yaşayan anneler ne diyorsunuz
Show_must_go_on Demet2022 3 aylık hala devam ediyor yanlış doktorumuz ellerini keşfettiği için emiyo yalıyo sürekli ayaklarını keşfettiğinde aynı şekilde ayaklarına da yapıcak demişti. ☺️
Gokyuzumm Demet2022 benim bebeğim de aynısını yapıyor sapır şupur bdevamli elleri ağzında Aşırı sinir olmaya basladjm 🙄 2 aylık 🤦🏻♀️
Deletedmom_34 Demet2022 o zamanlarda başlamıştı, 9 aylık olacak, eli de dahil ne bulursa yalıyor, bebeğniz keşif yapıyor açlıktan değil, engel olmayın, tok olduğundan emin olduktan sonra bırakın emsin.
Demet2022 Gokyuzumm evet yA aç mı diyorum beslendikten sonrada yapıyor anlamıyorum cidden şapır şupur
Deletedmom738372 Demet2022 benimki de öyle ve bu geçici bir durum çok sevimli görünüyor ellerini keşfediyor problem yok her ay başka keşifleri olacak 😃
Mamim Bu bebeğinizin gelişiminin gayet sağlıklı olduğunu gösteriyor. Sevinmeniz gerek kafaya takmak yerine 😅.0-2 yaş bebekler her şeyi ağızlarına götürüp tanırlar,ilk olarak ellerinden başlarlar. İkinci bebeğim ellerini temiz tutmaya çalışıyorum sadece.