AsyaninAnnesiiii Kızlar merhaba Daha önce edevletten yardım alan var mi? Varsa başvuru onaylaninca ne zaman yardim yapildi? Yardima basvurdum kabul edildi , ne zaman yardimda bulunurlar acaba?
SevdaEmirEfe AsyaninAnnesiiii hangi yardım için başvurdunuz acaba bende baktım ama bulamadım e devlette oysa ki internette haberini okumuştum
SevdaEmirEfe AsyaninAnnesiiii teşekkür ederim internette okuduğum kurban bayramı için PTT nin vereceği yardımdı e devletten başvuruluyomus o sandım ama değilmiş
AsyaninAnnesiiii SevdaEmirEfe yardim yazin en ustten ilk çıkan sosyal yardim gibi birsey çıkıyor ona başvurun. Resmen milyon kere basvurdum daha yeni kabul edildi. O kadar da sıkıştık ki . Kul sıkışmayınca Hızır yetismezmiş.
Aliasafinannesi27 AsyaninAnnesiiii ne yardımı verildi peki sigortalı çalışan var mı aile de Ne yazdınız
AsyaninAnnesiiii Aliasafinannesi27 bi esim calisan ev kira kredi borcu filan hepsini soruyor. Evde kalanlari filan gerisi açıklama kisminda size kalmis. Üstünüze mal , para olmamasi lazım tabi.