Baykuskiz Hanımlar 2 oglum var büyük ogluma hala yedek taşımam gerekiyor küçükte bebegim malum eşya taşıyorum yanimda. Bebek çantamız uygun değil,tavsiye edebileceğiniz genis hacimli kullanışlı sırt çantası olur mu acaba?
KaSeAy Baykuskiz Ben nike dan sırt cantası aldım onu kullanıyorum. Hiç bebek cantası almadm görsel olarak begenmedigim için
PrensesRavza Baykuskiz Bebek bakım çantası almıştım bende iç hacmi geniş ve kullanışlı oluyo tavsiye ederim
Merve1705 Baykuskiz ben decathlon dan Quechua 20 litrelik çanta aldım hem fiyatı çok iyi hem çok geniş bir çanta içine herşey sığıyor
KaSeAy Baykuskiz Mutlaka bulursunz her ebatta var. Bnmki normal boyutta bir bebegm var ama sizin 2 oldugu için biraz daha byk alırsnz. Vardı büyükler hatta ben olabildigince küçük olanı tercih ettim.
Baykuskiz Merve1705 gittim aldim vallahi bravo 👍👍 2 cocugun eşyasını daha alır 40 lira 20 litre çanta.
Babe Baykuskiz ben sirt cantasi aldim Nike dan.Bebek bakim cantasi filan bana cok cirkin geliyor herkeste var bir de.Sirt cantami daha uzun sure disarda kalacaksak aliyorum.Eger birkac saatligine ciktiysak tommy den buyuk bir cantam var onun icine tıkıştırıyorum😊
Merve1705 Baykuskiz güle gülle kullanın🙆♀️ hem fiyat hem konforu şahane bir çanta ben çok memnunum yazık günah anne bebe çantasına 140 lira para vermiştim değmezmiş