Sudee96 hawaiiyed normal bebekler altıncı ayda dönmeye başlar, kaba motor becerilerinin gelişmesi için bu oyun halıları var ya ona koyabilirsiniz
Annenazz hawaiiyed benimki de erken döndü. Önce tek tarafına dönüyordu. Sonra diğer tarafa da dönmeye başladı. Şimdi yüz üstü dönüyor ama tekrar sırt üstüne gelemiyor 😂 bir sorun olduğunu sanmıyorum . Öyle öyle yapacaklar
Momylion hawaiiyed bizde 4 ayligiz genelde sağına dönüyor kolaylarina geliyor sanırım ama dikkatini sola vs çekince dönüyor sola destekleyin ama sorun olduğunu sanmıyorum ☺️
hawaiiyed Sudee96 her gün oynuyor oyun halısında 1 aylık olduğundan beri . Dönmeyede 3 aylıkken başladı ama sadece sağına 🤷🏼♀️
Sudee96 hawaiiyed olsun annesi benimkide 3 aylıkken sağına soluna döndü 5. Aya yakın yüzüstü döndü mesela normal maşallah zaten erken dönmüş benim ki gibi
Nilkiz Benim kızımda 4,5 aylık 4. Aydan beri dönüyor ama çoğunlukla sağına doğru. daha kolay geliyor muhtemelen ben elimle yardım ederek sola da döndürmeye çalıyorum
incitanem0302 Benim bebeğimde 4 ay 8 günlük benimkide sadece soluma dönüyor oda altını açtığımda sadece