MomQueen Kızlar her şeyi denedim çamaşırlarım yumuşatıcı kokmuyor ya milletini ne güzel kokuyor asınca ama benim çamaşır makinem kokutmuyor boşa gidiyor koyduğum yumuşatıcı bi de en iyilerini kullanıyorum sizce neden
Deletedmom_21 MomQueen makinezin icine camasir cok koymayin ortq olsun birde ayda 1 makineyin icini yikatin
Asaf12345 MomQueen kıyafeti çok koymayın içine birde her yıkamadan sonra kapağını açık bırakın çamaşır makinesi temizleyicisi var ayda 1 kullanin
plakayerli MomQueen benim de bu sorunum vardı makinemi her zaman tam doldurur ve dererjanı bir kapak koyardım. Bir gün baktım ki annem az dolduruyor ve üç kapak koyuyor. Ben yine az dolduramaSam da artık 3 kapak koyuyorum ve güzel kokuyor 💓
Miracinannesi52 MomQueen o max çizgisini geçirme bir de evde kurut canım dışarı balkona asınca kokusu gidiyor
Taze1mom MomQueen makinanıza önce deterjan ekleyin onun suyunu çeksin yıkasın biraz yumuşatıcıyı sonrasında ekleyin öyle kokuyor 🌸
Burculicee MomQueen makinanıza bi baktırın makina temizleyici kullanıyor musunuz benim makina eski bi makina makina temizleyici ile yıkamazsam deterjan gözünü vs temizlemezsem benim çamaşırları da kokmuyor