Herkescokitici06 Kızlar ne yaptıysam başa çıkamadım. Yüzüm sürekli pürüzlü, pütürlü, soyulan bir cilt. Doğal yöntemler eczane kremleri ne varsa kullandım ama yok . Sizin yapıpta faydasını gördüğünüz şeyler varsa lütfen yazar mısınız?
agns Herkescokitici06 cerave kullanıyorum kupkuruydu cildim en iyi gelen bu krem oldu zeytinyağı tüy yapar sürmeyin
Fenty Herkescokitici06 Her banyoda lifliyorum sonrada Cerave kremimi kullanıyorum bu kremi biraz tereddütle aldım ama iyi ki almışım.
Katya Herkescokitici06 canım benım yüzüm hem kuru hem de Roza hastasıyım. Yanı normalde bütün kremler alerji yapar bana. Ama cerave kullandığımdan beri çok rahatım. Bence kesin dene yüz İçin olanı al mutlaka işe yarayacak hem güzel nemlendırıyor hem de parfümsüz içeriği çok temiz
Herkescokitici06 Ve makyaj yapınca pütürlü pul bir görüntü var ağlıyorum sinirden birde üstüne gözüm akıyor 😪
DemetF Herkescokitici06 ben kullaniyorum vucudumu da ama yapmadi bende killanma iyi geliyor duzenli kullaninca argan yagida iyi gelir
Kader_can Herkescokitici06 Yüz lifi al kendine her dusta sampuanla köpürt yüzünü temizle benim de senin gibi cildim soyuluyor lifledikten sonra kayısı çekirdeği yağı sürüyorum yada bioderma kuru ciltler icin olan krem sürüyorum denemelisin