Yigitmiray38 Kızlar çarşamba günü göbeğimiz düştü bugüne kadar iyiydi. Bugün baktım böyle olmuş. Ne yapmam lazım neden olmuş olabilir. 9 günlüğüz.
Ozge8_ Yigitmiray38 göbek bagı düşmüş İçinin kalan pıhtılaşması kanamış zamanla kapanıyor küçülüyor kızımda böle olmustu bezını delıgın altından baglayın
hemsirebianneee Yigitmiray38 bezin dışında kalsın. Kurusun. Düşmeden yada düştükten hemen sonra yıkasıysanız o nemlendirip kanatmış olabilir. Yada kıyafeti sürtmüş olabilir üzerine temiz gazlı bez koyup sürtünmeyi önleyebilirsiniz
Sarikan93 Yigitmiray38 benim kızımında göbeği düştükten sonra içinde bu şekilde minik bir parça gibi birşey kaldı bi kaç gün sonra oda kuruyup düştü oradan korkmanıza gerek yok steril ve kuru tutmaya devam edin o bölgeyi bezi oraya denk getirmemelisiniz onun haricinde yapmanız gereken çok birsey yok
Cennetagaci Yigitmiray38 Bizimde öyleydi korkmayın geçiyor. Normal süreç. Üstelik ben göbeği düşmeden yıkadım hiç bir şey olmuyor. Zamanla orası tamamen iyileşip kapanacak :)
Haffuse Benim kizimda da bele olmustu, kizariklik sis falan yoksa normal, Yikiyabilirsin artik, yikadiktsn sonra iyi kurut🤗 Allah bagislasin🥰
Yigitmiray38 Sarikan93 aynısı oldu bizde de göbekten sonra minik bi parça kalmıştı o düşmüştü ondan bikaç gün sonra da böyle oldu
kelebek_17 Yigitmiray38 bizim 5. günde göbeği düştü, sonra hep böyle kanadı. günde doktorumuza kontrole gittiğimizde sormuştuk, tekrar k vitamini aşısı yaptırdı, birkaç günde kanama durdu ve iyileşti. genelde kanama devam ederse k vitamini tekrarı yapılıyormuş.
Nlvdgn Yigitmiray38 benm kızımda böyle zibinina bulasiyordu kan olduğunu sonradan anladık.hastaneye gttk k vit.ignesi vurdular sizde ihmal etmeyin 🙂