EfosMoM Merhaba kizlar makarnayi haşlayip mama sandelyesinin uzerine koysam kendisi eline alip yiye bilirmi acaba ? Bogazina kaça bilirmi ? 7ay 2 gunluk
minikkoalammmm EfosMoM makarna için çok erken gibi geldi bana benim kızımda 7 aylık daha yeni çorba vermeye başladım
Deletedmom_21 EfosMoM verebilirsiniz minik makarnalat var ya su makarna salatasinda kullanilan boncuk ondan verebilirsiniz sade veya yogurtlu seklinde yutması da kolay olur
Ruzz-Batu EfosMoM ben bebek makarnalarindan veriyorum 1 aydir yumusacik guzel oluyo degisik sekilleri var kaplumbaga kelebek gibi ilgisinide cekiyo
gamzes26 Annemin yaptığı ev makarnasından yoğurtlayarak verdim 7. Ayda ama kendisi alıp yiyemedi eline yapıştı ufak geldi
DemetF EfosMoM bi tik fazla haslayip hafifden ezersen verirsin cnm yogurtla falan kuruya yapisip kalmasin bogazina
superrrmom EfosMoM ben verdim 8 ay 15 günlük şuan herşeyi önüne katıyorum kendi elleriyle yiyor hem eğleniyor hem doyuyor makarna tavuk butu et sebze hepsini eliyle yiyor bu arada dişler yok daha iyice haşlıyorum sadece ezmesi kolay olsun diye
Ebruuuuuuu EfosMoM ben de vereyim diyorum ama cesaret edemiyorum 7 ay 17 günlük ama yediğimiz yemeklerden acı değilse hafif hafif tattırıyorum
EfosMoM Ebruuuuuuu kendimiz yemeklere tuz koyuyoruz tuzlu veriyormusunuz bebise ? Ben kizima sebze corbasi falan yapiyorum ama tuz atmiyorum bi turlu yediremiyorum 😕 bir iki kasik zorla yediriyorum onuda kusuyor me yapacagimi bilmiyorum
Ebruuuuuuu EfosMoM ben çok tuz sevmediğim için yemeğe atmıyorum tuz zaten öyle karnını doyuracak kadar değil çok az