Mervan-21 Kızlar 8cı ay aşı,sı varmı? Ikı ay önce 6cı ay aşı,sı olduk aşı kartına 8cı ayda gel denmiş🙄benım bıldıgım 6cı aydan sonra 12cı ayda götürülüyordu yoksa benmi yanılıyorum🙄🙄
Zynpfirat Mervan-21 kilo kontrolü için de çağırmış olabilirler genelde asi olmasa her ay kilo kontrolü için çağırıyorlar ben öyle biliyorum
Gzide33 Mervan-21 bizi 6.aydan sonra 9.ayda çağırdı ebe. 9.ay aşısı var arada istersen ölçüm için gelebilirsin demişti.
Gulsmm Mervan-21 bizi de izlem için çağırmış ayrıca kan tahlili yaptırmam da istediler onu yapıp öyle gidecz bilgi almak için ebenizi arayın isterseniz
EndlessLove_ Mervan-21 8. Ayında bize izlem yaptılar sadece ve büyük hastaneye yollayıp tan değerlerine baktırmamızı sonuçlarıda tekrar kendilerine getirmemizi istediler. 8. Ayında bakırköyde kan verdik sonuçları sağlık ocağına götürük aşı olmadı
Zynpfirat Mervan-21 8 aylık aşı yok Sadece doktorlr özel bir asi var menenjit yaptırmak isterseniz yaptırıyorlar o olabilird.bwnim bebeğm 4 aylık doktorumuz 6 ay aşısı da bitsin Kontrole gelirsiniz 7 inci ayda menenjite başlarız dedi diger asilarlar ağır gelmesin diye